Szanowni nasi goście

W tym dziale na naszej stronie możecie podzielić się swoimi wrażeniami po pobycie z nami w Tajlandii, prosimy o kilka słów na temat naszego podejścia do obowiązków, co zwróciło Waszą uwagę. Wartościowe dla nas, oraz dla kolejnych wybierających się gości będą uwagi zarówno te pozytywne jak również wskazówki, co warto poprawić w tym co robimy, aby dzięki Wam móc doskonalić nasze umiejętności.

Chętnych do zamieszczenia wpisu kierujemy do formularza opinii, a zainteresowanych przejrzeniem już wpisanych komentarzy do materiału poniżej....

Z pozdrowieniami Sue i Jacek



Sortuj wg.:

anna kedzierska adamczyk : magia

piekne magiczne miejsce Sue jest niezwyklym przewodnikiem z pasją i usmiechem polecamy ze wszech mocy ?
2020-03-08

Darek : Dzien w Banvkoku

Wspanialy dzien w Bangkoku! Najwazniejsze miejsca, w komfortowej i milej atmosferze! Dowiesz sie wszystkiego najwazniejszego na temat zycia Tajow, ich kultury, jedzenia a Sue opowie Ci wiele ciekawostek na temat codziennego zycia. Wybierzcie Pandanus, wybierzcie Sue - naprawde warto! PS tutaj koronawirusa nie widac, paniki tez nie ma wiec przyjezdzajcie!
2020-03-05

Rafał : Targ na wodzie

Bardzo ciekawe miejsca ,Targ na wodzie i Targ na torach. Wszystko dopełnione uśmiechem i sercem Soni. Dziękujemy
2020-03-04

Bogusia : Tajlandia dzień drugi

Jak zwykle bardzo miło i sprawnie i pomimo wielkiego upalu bardzo ciekawie! Polecamy wszystkim serdecznie bo warto !
2020-03-03

Rafał : Tajlandia dzień drugi

Wycieczka do starej stolicy. Kolejny dzień wypełniony historiąTajlandii i uśmiechem przewodników. Cudowny czas w miłym towarzystwie.
2020-03-03

Grzegorz : Bangkok z Sue

Super zwiedzanie Bangkoku z Sue. Idealnie dobrany program. Wiadomości przekazywane w sposób ciekawy i lekki. Idealna organizacja czasu. dzięki Sue
2020-03-03

Bogusia : Bankok

Fantastyczna organizacja wycieczki. Swietna atmosfera i ciekawe opowiesci. Pełny profesjonalizm!
2020-03-02

Ewa : Polecam!!!!

Wycieczka Bangkok podstawy z Sue to swietna lekcja historii, religii i kultury tajskiej, lecz rowniez wspaniala zabawa w milym towarzystwie. Zroznicowany program edukacyjny obejmuje takze rejs po kanalach Bangkoku orsz lunch w typowo tajskiej knajpce. Bardzo milo spedzony dzien.
2020-03-02

Beata : Bangkok z Sue

To byl wspanialy dzień w Bangkoku. Sue jest swietnym przewodnikiem. Niesamowicie sympatyczna, pelna optymizmu. czulismy sie jakbysmy znali sie od dawna. polecamy kazdemu. Beata i Tadeusz z Poznania
2020-03-02

Rafał : Pan

Wróciliśmy do Bangkoku po dwunastu latach i po dwunastu latach ponownie spotkalismy Sue. To ponownie "strzał w dziesiątkę" Ten sam uśmiech i pozytywna energia. Dużo ciekawych informacji przekazanych w wesoly sposób. Dziekujemy i polecamy wszystkim.
2020-03-02

Monika : Banghok podstawy

Świetnie zorganizowana i przedstawiona wycieczka pokazujaca w pigułce historię i architekturę Banghoku. Ogromnym atutem jest znajomisc przez przewodnika realiow polskich dzięki czemu opowiadajac historie Tajlandii doskonale odnosila sie do analogicznych sytuacji w Polsce. Z calegi serca polecam.
2020-02-28

Agnieszka : Tajlandia

Bardzo miły i kompetentny przewodnik. Serdecznie polecam
2020-02-28

Agnieszka : Tajlandia

Bardzo miły i kompetentny przewodnik. Serdecznie polecam
2020-02-28

Dorota : Bangkok Podstawy

Wycieczka doskonale zorganizowana, ciekawa. 100% punktualność. Bardzo dobra znajomość języka polskiego, lunch w bardzo dobrej a nie drogiej restauracji. Czas wypełniony do ostatniej minjty bez zbędnych postojów. Gorąco polecam
2020-02-28

Magdalena : Terenowa masakra w Bangkoku

Wszystko sprawnie zorganizowane, duża wiedza i dużo ciekawostek. Przewodniczka dobrze mówiąca po Polsku, pokaże miensca do których samemu się nie dotrze. Mile spędzony dzień, smaczny durian, pyszna woda kokosowa i piękne zdjęcia. Polecam wszystkim wybierającym się do Bangkoku i w okolice..!
2020-02-25

Beata : Było super

Bardzo rzeczowo, konktetnie i kompetentnie Zwiedzanie z Sue to czysta przyjemność. Polecamy serdecznie. .
2020-02-24

Agnieszka : Cudowny dzień

Bardzo udany dzień pełny profesjonalizm zwiedzanie Bangkoku z Sue rewelacja. Polecam !!!
2020-02-24

Kamil : Tajlandia poznana z najlepszej strony

Nie spodziewałem się, że Bangkok ma tyle do zaoferowania. Dwa dni pod serdecznym okiem Sue wystarczyły, żeby dowiedzieć się jak wyglądała historia Tajów, jak żyje się w tym kraju, jak myślą jego mieszkańcy, a wszystko to w trakcie zwiedzania starej i obecnej stolicy. Nigdy nie spotkałem tak serdecznego, pełnego energii, otwartego i szczerego przewodnika. Z czystym sercem polecam zwiedzanie z najbardziej wystrzałową panią przewodnik w calej Tajlandii :)
2020-02-24

Ania : grupa rejsowa 13 osób Wrocław Zgorzelec Dublin

super wycieczka i super przewodnik. polecamy! pomimo upału było bardzo sympatycznie. Lunch był przepyszny!
2020-02-21

Monika : podziękowania od grupy z Krakowa

Bardzo dziekujemy za pomoc w zwiedzaniu miasta. Plan ,mimo ze ustalony w ostatniej chwili zrealizowala Wasza firma bez zarzutu. Szczegolne podziekowania dla przewodniczki - Saran Tana . Osoba ze wszechmiar godna polecenia. Usmiechnieta punktualna pomocna w kazdym temacie. Bardzo uprzyjemniala nam pobyt w Bangkoku. Prosimy o podziekowania dla Saran od grupy z Krakowa
2020-02-20

ivana : moj dzien w Bangkoku

wspanialy dzien z zachwycajaca Sue, wszystko co najwazniejsze w Bangkoku oraz wszystko co najwazniejsze o Tajach. Wyciecz!ka dla calej rodziny. Serdecznie polecam?!
2020-02-20

Janek : zwiedzanie bangkok

profesjonalny przewodnik, fajna atmosfera podczas zwiedzania, dobrze dobrany program, wiarygodny partner, bezproblemowe rozliczenie, goraco polecamy
2020-02-19

Tomek : Wycieczka Bangkok podstawowy

Bardzo udana wycieczka z przewodniczka Sue. Bardzo mila i sympatyczna osoba. Wycieczka po polsku, bardzo duzo sie dowiedzielismy o tutejszej kulturze i kraju. Batdzo polecam.
2020-02-16

Ula, Aga, Michal, Sebastian : najlepsza wycieczka

polecamy każdemu. naprawde wspaniele soedzony czas i wiele ciekawostek
2020-02-16

Aleksandra : Rewelacyjna wycieczka

Bardzo bogaty program, świetnie i komfortowo zorganizowana wycieczka, mnóstwo ciekawych informacji i cennych uwag przekazanych przez Sue, bardzo pomocna, opiekuńcza i niesamowicie pogodna. Skorzystaliśmy z 2 wycieczek i jesteśmy bardzo zadowoleni. Wszystko na czas, wygodnie i świetny kontakt z organizatorami. Polecam!
2020-02-16

edyta : sue

Goraco polecamy. Fantastyczna Sue, mila, opowiada wiecej niz sie spodziewalismy. Polecamy kazdemu dzięki niej poznalismy inny wymiar Bangkoku! oraz tutejszej kultury!
2020-02-16

Agnieszka : bangkok jest cudownym miastem wspaniałych. ludzi

A professional attitude towards her job. A very trustworthy person that bears in mind her clients' needs.
2020-02-12

Magalena : Pani

Interesująca wycieczka. Powinno więcej informacji i kulturze i sztuce style w architekturze
2020-02-12

Katarzyna : Bangkok

Dobra i sprawna organizacja. Optymalny program zwiedzania. Polecamy.
2020-02-12

Irena & Marek : Pani / Pan

Pod koniec stycznia 2020 zaliczyliśmy z żoną trzy wycieczki po Bangkoku i okolicy. Nie było "szybko - szybko bo nie zdążymy". Wszystko w miłej i spokojnej atmosferze. Dowiedzieliśmy się i zobaczyliśmy tyle ile trzeba zgodnie z naszymi oczekiwaniami. Polecamy.
2020-02-11

Magdalena : Najlepsze biuro na swiecie

Wspaniala wycieczka ze wspaniałą przewodniczką Sue. Świetnie zorganizowane. Pełno atrakcji. Sue jest the best. Polecamy
2020-02-10

Gosia : Super dzień w Bangkoku

Fantastyczny dzień z przemiłą i wesołą przewodniczką Sue, która pięknie i ciekawie opowiada po polsku. super wycieczka!!! polecamy Sue ?
2020-02-09

Beata : Super wycieczka

Super przewodniczka! Wycieczka bardzo ciekawa, wszystko super zorganizowane, byliśmy bardzo zadowoleni :)
2020-02-09

Emilia : super trip

Wspaniala przewodniczka, rewelacyjnie opowiada, bezposrednia i wesola. polecam na 100%!
2020-02-09

Paula : MYTHAI 2020

Wszystko sprawnie zaplanowane dobra organizacja, bogate informacje o Tajlandii i bardzo sympatyczna Su ?Dziękujemy ? Polecamy?
2020-02-08

Malgorzata : Bangkok Podstawy

Doskonala wycieczka! Dzieki Sue wspaniale rozpoczelismy nasza azjatycka przygode. Ciekawie wprowadzila nas w tajniki tajskiej rzeczywistosci, opowiedziala o zwyczajach, kulturze i pieknych miejscach, w ktore nas zabrala. Dobra organizacja, mila obsluga, pelen profesjonalizm.
2020-02-08

Magda : szybki przegląd głównych atrakcji

Polecamy Sue, bardzo sympatyczna, dobrze mówiąca po polsku przewodniczka. Wybraliśmy wycieczkę z Sue na pierwszy dzień naszego pobytu, zobaczylismy najważniejsze punkty, wszystko bardzo sprawnie, wiele dodatkowych informacji na temat Tajlandii.
2020-02-08

Robert : wypad marzeń

swietna wyprawa, nieoceniona obsługa polskojęzyczna. Sue spisuje się rewelacyjnie w roli przewodniczki. gorąco polecam.
2020-02-08

Piotr : Wycieczka na lodce

Bylo super
2020-02-08

Mateusz : Super przewodniczka Sue

Ciekawa i pelna wrazen przygoda z przedowniczka Sue,ktora biegle mowi po polsku . Kierowcy punktualnie odbieraja Cie z hotelu, Sue bardzo pomocna z ogromna wiedza . Bylo super, wrocimy :-) pozdrowienia
2020-02-06

kuba : mr

dobre programy, swietna Su jako przewodnik. polecam
2020-02-06

Agnieszka : Bangkok wycieczka

Bangkok w pigułce, doskonale zorganizowane, serdecznie polecamy
2020-02-06

Mariusz : Dziękujemy

Dziękujemy za wszystko. Za wycieczki i transfery, dzięki Wam poznaliśmy Bangkok i wspaniałe okolice. Uwielbiamy Tajlandię.... Sue dzięki Tobie jest wyjątkowo Uściski MGM
2020-02-04

Ewa : mrs

Bardzo polecamy! Sue jest najlepsza, komunikatywna miła i pokazała nam duzo ciekawych miejsc w Bangkoku. Opowiada przy tym z taką pasją że zal sie rozstawać.
2020-02-03

Paulina : Wycieczka do Ayuttaya

Bardzo polecam wycieczkę organizowaną przez panadeus. Najlepsza przewodniczka Sue na jaka moglam z narzeczonym liczyć. Nastepmnym razem jak bedzieny ponownie w Taijlandi to na 100% sie odezwę do nich.
2020-02-02

Leszek : Najważniejsze atrakcje Bangkoku

Nasz przyjaciel polecił nam Sue jako najlepszą przewodniczkę po Bangkoku. Mieliśmy tylko jeden dzień i chcieliśmy zobaczyć jak najwięcej. Sue przygotowała dla nas idealny program. Trochę zabytków, trochę tajskiego życia na wodzie, pyszne jedzenie w lokalnej restauracji. Co ważne Sue mówi po polsku jak Polka co było o tyle istotne, że podróżowaliśmy z dziećmi. Polecam z czystym sercem. Leszek
2020-02-01

Patrycja : Fantastycznie!

Polecam wszystkim,! Fantastyczna organizacja, świetna oprawa a przede wszystkim precyzja, pogdejscie do świata i pogoda ducha Pani przewodnik?.!!! Piękne chwile i doświadczenie, ktore na zostanie nam w pamieci!
2020-01-31

Dawid : Podstawy Bangkoku

Wycieczka naprawde godna polecenia,konkretnie i rzeczowo prowadzona przez Sue.Miła i sympatyczna atmosfera???
2020-01-29

Ania : One night in Bangkok

Wycieczka bardzo fajna wszystko przebiegło sprawnie biuro godne polecenia. warto bylismy z dziećmi i też dały radę nikt nie narzekał. polecamy!!!!
2020-01-29

Krzysztof : Bagkok

Było fajnie. Dużo atracji czas wycieczki okej. Polecamy!
2020-01-29

Maria : wycieczka

bardzo fajna wycieczka, super przewodnik i organizacja
2020-01-29

maciej : Pan

super przygoda po Bangkoku +pyszne jedzenie
2020-01-29

anna : Allutaya

rewelacyjna opieka i duza wiedza przewodniczki. Polecam z calego serca.
2020-01-28

Marek : Bankog

Super Przewodnik i wycieczka.
2020-01-27

Piotr : Bangkok

Super wycieczka. Sue bardzo mila ? Polecam.
2020-01-27

12 z podkarpacia : wycieczki i transfery

Korzystaliśmy z oferty wycieczek do Ayutthaya, Bangkoku, 3 - dniowej do Kambodży, transferów na lotnisko i z lotniska oraz na Koh Chang. Wszystko przebiegało perfekcyjnie punktualnie, czy to w Tajlandii, czy w Kambodży, wszystkie transfery idealnie dopasowane. Wycieczki zgodnie z planem. Dziękujemy szczególnie Sue, która jak na Tajkę mówi świetnie po polsku, ma duże poczucie humoru. Z dumą opowiada o swoim kraju, ale jednocześnie potrafi pokazać to co im nie do końca wyszło i nie funkcjonuje dobrze. W czasie takiej wycieczki już po kilku chwilach czuje się że Sue nie jest przewodniczką z dalekiej Tajlandii, ale że jest członkiem naszej grupy. A przewodnikiem jest nieprzeciętnym, nie zanudza zanadto datami i faktami, ale pięknie opowiada o zwiedzanych miejscach w bardzo ciekawy i interesujący sposób. Dziękujemy tez Jackowi, z którym uzgadnialiśmy wszystkie daty, terminy, który jest świetnym managerem i dzięki niemu czuliśmy się bezpiecznie. Dziękujemy Wam za piękną azjatycką przygodę. Ela&Janusz, Ania&Jacek, Helenka&Rysiek, Jola&Leszek, Gosia&Janusz, Marzenka@Zyggi.
2020-01-26

Agnieszka : Wycieczka po Bangkoku

Kompetencja przewodniczki na najwyższym poziomie. Baeszo dobra polszczyzna. Ciekawe opowieści. Wdzięk i urok osobisty. Gorąco polecamy ??
2020-01-26

Arkadiusz : zajebisty rok w banghoku

sue jest bardzo fajna wspaniałe prowadzi i pieknie przekazuje wiadomości polecsm arek i Alina
2020-01-26

Monia : zimą w Bangkoku?

cudowne piękne miasto z najlepszym przewodnikiem?Sue to był najlepszy czas z Tobą?dziekujemy
2020-01-26

Magda i Wiktor : Wszystko OK

Mailowy kontakt z Jackiem bez zastrzeżeń, wszystko udało się załatwić, mimo że późno rezerwowaliśmy wycieczkę. Sue pojawiła się po nas punktualnie, a cała wycieczka przebiegła zgodnie z planem. Sue ciekawie opowiada i czasem żartuje, co jest dodatkowo angażujące. Zabrała nas do knajpy, w której było naprawdę tanio i PYSZNIE. Polecamy tym, którzy się jeszcze zastanawiają czy warto kupić wycieczkę. Warto! Polecamy ?
2020-01-25

Agnieszka : Polecam

Najlepszy tajski przewodnik mowiacy biegle po polsku, chinsku i po angielsku. Przemila, zorganizowana i punkualna. swietnie dobiera bary lunchowe z kuchnia tajska. tanio i smacznie. bardzo dziekujemy i polecamy!
2020-01-25

Karolina : Super wycieczka

Bardzo dziekujemy za xiekawa wycieczke. Dzieki Sue poznalismy najważniejsze miejsce w Bangkoku i jak bedziemy tu wrocic to tylko do Sue. Szczerze polecamy!!
2020-01-24

Karolina : Bangkok

Było super. Sue jest bardzo komunikatywna i zorganizowana. Spędziliśmy fajnie czas. Sue mówi bardzo dobrze po Polsku i dzieli się informacjami, których nie poszukasz w przewodnikach. Pozdrawiamy i polecamy.
2020-01-24

MarioNelaMarta : Najlepsze wakacje ever

To byl najpiekniejszy trip z Panadusem! Su jest najlepszą przewodniczka na swiecie :) Wrocimy do nich na 100%!
2020-01-24

Stefan : Opinio​n

Everything​was according the​ plan of​ trip And​ guide​ was helpfull answer for​ our question
2020-01-16

Teresa : Bangkok podstawy

Dobrze zorganizowana wycieczka. Przewodniczka miła i pomocna. Polecam
2020-01-16

Michalina : Udana wycieczka do Bangkoku

Bardzo udana i pełna wrażeń wycieczka po Bangkoku. Super przygotowany merytorycznie przewodnik. Wszystko godne polecenia.
2020-01-16

Dorota : Banghok z Sue

Super, super..... super!!!!!!!!!!
2020-01-14

Beata : Bankgkok jeden dzień

pieknie spedzony dzien, mnóstwo atrakcji i najsympatyczniejsza przewodniczka w calej Tajlandii ????????
2020-01-12

tomek : Bankog w jeden dzień

bardzo dobrze wykorxystany czas Przewodnik Sue ma bardzo profesjonalne podejscie do pracy. gorąco polecam. już tesknie ?
2020-01-11

Maciek : Bangkok jeden dzień z Sue

Spedzilismy wspanialy dzien z Sue, ktora cierpliwie (bylismy z malymi dziecmi) oprowadzila i opowiedziala nam o wspanialosciach stolicy Tajlandii. Polecamy!
2020-01-09

Lidka : cudna wycieczka z Sue

Najlepsza wycieczka w Bangkoku. Nasza przewodniczka Sue pokazała nam najwspanialsze miejsca w Bangkoku przy czym cały czas opowiadała o historii, kulturze, zwyczajach i tradycjach. Bardzo uczynna pomogła zrobić zakupy i zajęła sie wszystkimi. Pyszne jedzenie w lokalnym barze. Biuro godne polecenia. Sue czekamy na Ciebie w Polsce pokażemy Ci jak u nas jest fajnie.!!!
2020-01-08

Klaudia : odkrywanie Bangkoku, świątynie, pałace, życie codzienne

Bardzo miła atmosfera, super przewodniczka, profesjonalna i łatwa do dogadania się. Ciekawie opowiedziane części historii oraz ciekawostki na temat miasta. Bardzo polecam
2020-01-06

Arkadiusz : Rajskie wakacje w Tajlandii

Serdecznie dziękujemy za pomoc w organizacji zwiedzania Tajlandii od Bangkoku przez Chiang Mai i Chiang Rai po urokliwe wyspy Morza Andamanskiego. Wszystkie transfery i wycieczki odbyły się zgodnie z planem. Również komunikacja z biurem odbywała się szybko z wyczuciem potrzeb naszej grupy. Serdeczne pozdrowienia dla Soni za pokazanie Bangkoku w inny sposób i prowadzenie nas w bardzo ciekawe miejsca. Serdecznie dziękujemy Dorota i Arek oraz Ania i Jarek.
2020-01-02

Jakub : bangkok jeden dzień z wielu

Calą rodziną wybralismy sie na wycieczce bylo bardzo wspaniale bardzo dobra atmosfera, bardzo duzo tresci na temat kraju i tego pieknego miasta.
2020-01-01

szymon : bangkok

super wycieczka z super przewodniczką Sue polecamy wszystkim??
2019-12-30

Jakub : Opinia

Bardzo miło I ciekawie
2019-12-30

Monika : Bangkok jeden dzień

Spedzilismy ciekawy dzien z Sue. Bangkok podstawy to wycieczka must have dla kazdego kto ma krotki przystanek w Big Mango. Polecam!
2019-12-30

Jan : wycieczka Ayutthaya

Tym razem wybraliśmy się Pandanusem na wycieczkę do Ayutthaya. Wycieczka była strzałem w 10, niezmiernie ciężko byłoby w panującym upale, ulicznym tłoku i tak rozległym obszrze ją sobie samemu zorganizować. Tutaj odbyło się to sprawnie, kompetentne z wspaniałą pełną energii i humoru przewodniczą Sue. Polecam?
2019-12-29

Stanisław : Trip *ruiny*

Super firma, kompetetna w tym co robi. Jestesmy bardzo zadowoleni z kontsaktu z Wami, Zyczymy dobrych trafionych kontrktow oraz duzo zdrowia❤️❤️Barbara i Stanislaw
2019-12-29

beata i piotr : bangkok jeden dzień

rewelacyjnie spedzony dzien z Sue tajska przewodniczka oprowadzajaca po bangkoku, mowiaca po polsku ?. Kompetentna, dbajaca o klientow, bardzo ciekawie opowuadajaca. Polecamy ??? i bardzo ciekujemy za opieke i przybliżenie tajskiej historii.
2019-12-28

jan : wycieczka Bangkok

super wycieczka, przewodniczka Sue kompetentna, kontaktowa pełna energii,POLECAM
2019-12-28

Karolina : Wycieczka po Bangkoku

Piękna wycieczka ze wspaniałą i uśmiechniętą przewodnik. To był bardzo dobry wybór, polecam ?
2019-12-28

Izabela : zagubieni w Azji

pełen profesjonalizm przewodniczki Su i organizatora firmy. Serdecznie polecam Izabela
2019-12-27

Nina : dzien z dobrą znajomą

Miły dzien z intetesujacą osobą, ktora ciekawie opowiada i rozwiązuje kazdy problem, jesli sie zdarzy
2019-12-27

malgorzata : zagubieni

batdzofajnA
2019-12-27

Stanisław : Ayuttaya z Sue

Dzisiaj pojechaliśmy z Sue do dawnej stolicy Ayuttaya. Wielki szacunek dla Sue za znajomość polskiego na świetnym poziomie. Całą wycieczkę spędziliśmy w przyjemnej atmosferze, zwiedziliśmy imponujące świątynie i na końcu zjedliśmy pyszne jedzenie.
2019-12-26

Pawel i Dana : Bangkok i okolice

Razem z Sue zwiedzalismy Bangkok i Ayuthaya. Byly to dwa dni pełne informacji i wiedzy na temat niezwyklej Tajlandii - kraju WOLNYCH LUDZI. Serdecznie polecamy biuro Sue, nie pozalujecie.
2019-12-22

Cezar : stare RUINY

Dzisiaj odwiedzilismy piekne ruiny swiatyn buddyjskich oraz rezydencję krola Tajlandii (Ramy X) w starej stolicy - Ayuttayi. To byl dzien pełen przygód! Polecam Pandalous wszystkim chcacym poznac piekna Tajlandie! Pozdrawiam Su – jest swietnym przewodnikiem!
2019-12-22

Paweł : bangkok

Było suuper! Zwiedzaliśmy świątynie, poznaliśmy historię miasta oraz tutejsze obyczaje. Niezapomniane wrażenia podczas wycieczki łodzią. Sue okazała się wspaniałym przewodnikiem. Dziekujemy za mile spędzony dzień.
2019-12-21

Kasia : Cudowne chwile w Bamgkoku

Wycieczki bardzo dobrze zorganizowane, przewodniczka Sue cudowna dziewczyna, z pasją. Profesjonalna w każdym momencie. Pozdrawiamy.
2019-12-16

Przemyslaw : Po powrocie do domu

Jestesmy juz po powrocie do domu. Chcialem w imieniu calej grupy podziekowac za organizacje wyciezki i opieke nad nami. Wszystko bylo super wszystko sie udalo zrealizowac bez problemow. Nasi przewodnicy w Kambodzy i Tajlandii super sie nami opiekowali - duzo wiedzy i fajne super podejscie. Bardzo dziekujemy jeszcze raz i mam nadzieje do zobaczenia. Bedziemy chcieli za rok zwiedzic Wietnam i Birme wiec jak juz sie zdecydujemy na termin pozwole sobie napisac z prosba o oferte. Bardzo dziekujemy i pozdrawiamy Sue, Sonie, przewodnikow w Kambodzy kierowcy, ktory szukal dla nas piwa .. wszystkich, ktorzy nam pomagali. Przemek z grupa
2019-12-15

Grzegorz : Super Sue

Super przewodniczka, z którą zwiedzanie Bangkoku i okolic nabiera innego wymiaru. Na pewno nie dowiecie się tego wszystkiego, co ma do opowiedzenia Sue z przewodnika książkowgo. Doradzi również w codziennych sprawach. Na pewno zabierze Was na pyszną lokalną zupę:) Polecam serdecznie wszystkim odwiedzającym Tajlandię???
2019-12-08

Renata : Wycieczka z Pandanus

Byłam na 2-tygodniowej wycieczce objazdowej po Tajlandii z biurem i polecam gorąco. Zgodnie z ustaleniami zwiedziliśmy Bangkok, Ayuttaya oraz cudowną północ kraju. Był rejs łodziami, tratwami, jazda na słoniach, pokaz węży, zwiedzanie farmy orchidei, targ na torach, muzeum opium, most na rzece Kwai i jeszcze wiele innych, o których nie sposób krótko napisać. Organizacja wyjazdu super - punktualnie samochody na wycieczki, bardzo dobrze zorganizowane wycieczki i transfery, dobre hotele. Mieliśmy wycieczki grupowe i indywidualne z przewodnikiem, co pozwoliło w krótkim czasie zwiedzić miejsca, które chcieliśmy i to bardzo komfortowo. Sue bardzo pomocna i sympatyczna, ale pozostali przewodnicy także bardzo przyjaźni i też uczą się polskiego :). Dziękujemy i polecamy. Do zobaczenia :)
2019-12-06

karolina : opinia

Super bardzo mila osoba. Dużo o bardzo ciekawostek . Na oewno skorzystamy jeszcze nie jeden raz ??
2019-12-06

Patryk : Jeden dzień w Bangkoku?

Bangkok był naszym ostatnim punktem 2-tygodniowej wycieczki. Jednomyślnie, w imieniu 6cio osobowej grupy, dzięki Sue spędziliśmy prawdziwie aktywny dzień, zwiedzając cudowne świątynie, płynąc przez rzekę oraz słuchając o historii i ciekawostkach Bangkoku! Jesteśmy bardzo wdzięczni za przewodnictwo i towarzystwo Sue! To była jedna z najlepszych wycieczek, więc z czystym sercem, gorąco polecamy! ???
2019-12-06

Kasia : Świetne wycieczki z Sue w Bangkoku i Ayuttai

Byliśmy z Sue - polskojęzyczną przewodniczką - na wycieczce Bangkok podstawy oraz Ayutthaya i było wspaniale. Wycieczki z Sue to nie tylko dawka ciekawostek o Tajlandii i odwiedzanych miejscach, ale również fajnie spędzony czas w miłym towarzystwie. Serdecznie polecam zwiedzanie Bangkoku z tą przemiłą Tajką - szczególnie fajna opcja dla osób, które nie mają czasu i głowy do planowania tras wycieczek i przekopania całego przewodnika.
2019-12-03

Arek : Mr.

Z przyjemnością polecam firmę Pandanus i Sue jako przewodniczkę. Jej program zwiedzania Bangkoku jest super! Poznacie to niesamowite miasto z różnych stron, dodatkowo bardzo ciekawie omówione, z masą ciekawostek. Polecam również inne wycieczki - ten sam poziom profesjonalizmu, wzorowej organizacji i ogromnej wiedzy połączonej z ciekawym przekazem. POLECAM SUE I FIRMĘ PANDANUS. Arkadiusz.
2019-12-03

Irute : Pandanus travel

Spędziliśmy wspaniała 2 dni (Bangkok i Auttaja) z przewodnikiem Sue Kopiniak (z Pandanus Travel) Sue - urocza, kompetentna, celowa, uprzejmna pani (tajski przewodnik, który mówi bardzo dobrze po polsku). Sue ma dużą wiedzę na temat historii, architektury i aspektów kulturowych tego obszaru. To jest człowiek kochający swój kraj. Bangkok - Miasto Aniołów. Jedno z największych miast świata – to niesamowite miasto, najbardziej spektakularne pałace i świątynie, zielone przestrzenie miasta, najlepsza nocna i pływające targi .Niezapomniana wycieczka do Auttaja. Dziś Ayutthaya jest idylliczną przystan przeszłości, a buddyjskie piękno zastyga w swoim czasie. Nie ma znaczenia, że w niektórych miejscach pozostały ruiny, ich godność została całkowicie, z wdziękiem przestrzegana. Nie chciałem wyjeżdżać stąd. Wygląda na to, że byliśmy tu wcześniej. Sue dzięki za wzystko.
2019-11-30

Irute : Wyciecki z Pandanus

Spędziliśmy wspaniała 2 dni (Bangkok i Auttaja) z przewodnikiem Sue Kopiniak (z Pandanus Travel) Sue - urocza, kompetentna, celowa, uprzejmna pani (tajski przewodnik, który mówi bardzo dobrze po polsku). Sue ma dużą wiedzę na temat historii, architektury i aspektów kulturowych tego obszaru. To jest człowiek kochający swój kraj. Bangkok - Miasto Aniołów. Jedno z największych miast świata – to niesamowite miasto, najbardziej spektakularne pałace i świątynie, zielone przestrzenie miasta, najlepsza nocna i pływające targi .Niezapomniana wycieczka do Auttaja. Dziś Ayutthaya jest idylliczną przystan przeszłości, a buddyjskie piękno zastyga w swoim czasie. Nie ma znaczenia, że w niektórych miejscach pozostały ruiny, ich godność została całkowicie, z wdziękiem przestrzegana. Nie chciałem wyjeżdżać stąd. Wygląda na to, że byliśmy tu wcześniej. Sue dzięki za wzystko.
2019-11-30