Szanowni nasi goście

W tym dziale na naszej stronie możecie podzielić się swoimi wrażeniami po pobycie z nami w Tajlandii, prosimy o kilka słów na temat naszego podejścia do obowiązków, co zwróciło Waszą uwagę. Wartościowe dla nas, oraz dla kolejnych wybierających się gości będą uwagi zarówno te pozytywne jak również wskazówki, co warto poprawić w tym co robimy, aby dzięki Wam móc doskonalić nasze umiejętności.

Chętnych do zamieszczenia wpisu kierujemy do formularza opinii, a zainteresowanych przejrzeniem już wpisanych komentarzy do materiału poniżej....

Z pozdrowieniami Sue i Jacek



Sortuj wg.:

Marek : Bankog

Super Przewodnik i wycieczka.
2020-01-27

Piotr : Bangkok

Super wycieczka. Sue bardzo mila ? Polecam.
2020-01-27

12 z podkarpacia : wycieczki i transfery

Korzystaliśmy z oferty wycieczek do Ayutthaya, Bangkoku, 3 - dniowej do Kambodży, transferów na lotnisko i z lotniska oraz na Koh Chang. Wszystko przebiegało perfekcyjnie punktualnie, czy to w Tajlandii, czy w Kambodży, wszystkie transfery idealnie dopasowane. Wycieczki zgodnie z planem. Dziękujemy szczególnie Sue, która jak na Tajkę mówi świetnie po polsku, ma duże poczucie humoru. Z dumą opowiada o swoim kraju, ale jednocześnie potrafi pokazać to co im nie do końca wyszło i nie funkcjonuje dobrze. W czasie takiej wycieczki już po kilku chwilach czuje się że Sue nie jest przewodniczką z dalekiej Tajlandii, ale że jest członkiem naszej grupy. A przewodnikiem jest nieprzeciętnym, nie zanudza zanadto datami i faktami, ale pięknie opowiada o zwiedzanych miejscach w bardzo ciekawy i interesujący sposób. Dziękujemy tez Jackowi, z którym uzgadnialiśmy wszystkie daty, terminy, który jest świetnym managerem i dzięki niemu czuliśmy się bezpiecznie. Dziękujemy Wam za piękną azjatycką przygodę. Ela&Janusz, Ania&Jacek, Helenka&Rysiek, Jola&Leszek, Gosia&Janusz, Marzenka@Zyggi.
2020-01-26

Agnieszka : Wycieczka po Bangkoku

Kompetencja przewodniczki na najwyższym poziomie. Baeszo dobra polszczyzna. Ciekawe opowieści. Wdzięk i urok osobisty. Gorąco polecamy ??
2020-01-26

Arkadiusz : zajebisty rok w banghoku

sue jest bardzo fajna wspaniałe prowadzi i pieknie przekazuje wiadomości polecsm arek i Alina
2020-01-26

Monia : zimą w Bangkoku?

cudowne piękne miasto z najlepszym przewodnikiem?Sue to był najlepszy czas z Tobą?dziekujemy
2020-01-26

Magda i Wiktor : Wszystko OK

Mailowy kontakt z Jackiem bez zastrzeżeń, wszystko udało się załatwić, mimo że późno rezerwowaliśmy wycieczkę. Sue pojawiła się po nas punktualnie, a cała wycieczka przebiegła zgodnie z planem. Sue ciekawie opowiada i czasem żartuje, co jest dodatkowo angażujące. Zabrała nas do knajpy, w której było naprawdę tanio i PYSZNIE. Polecamy tym, którzy się jeszcze zastanawiają czy warto kupić wycieczkę. Warto! Polecamy ?
2020-01-25

Agnieszka : Polecam

Najlepszy tajski przewodnik mowiacy biegle po polsku, chinsku i po angielsku. Przemila, zorganizowana i punkualna. swietnie dobiera bary lunchowe z kuchnia tajska. tanio i smacznie. bardzo dziekujemy i polecamy!
2020-01-25

Karolina : Super wycieczka

Bardzo dziekujemy za xiekawa wycieczke. Dzieki Sue poznalismy najważniejsze miejsce w Bangkoku i jak bedziemy tu wrocic to tylko do Sue. Szczerze polecamy!!
2020-01-24

Karolina : Bangkok

Było super. Sue jest bardzo komunikatywna i zorganizowana. Spędziliśmy fajnie czas. Sue mówi bardzo dobrze po Polsku i dzieli się informacjami, których nie poszukasz w przewodnikach. Pozdrawiamy i polecamy.
2020-01-24

MarioNelaMarta : Najlepsze wakacje ever

To byl najpiekniejszy trip z Panadusem! Su jest najlepszą przewodniczka na swiecie :) Wrocimy do nich na 100%!
2020-01-24

Stefan : Opinio​n

Everything​was according the​ plan of​ trip And​ guide​ was helpfull answer for​ our question
2020-01-16

Teresa : Bangkok podstawy

Dobrze zorganizowana wycieczka. Przewodniczka miła i pomocna. Polecam
2020-01-16

Michalina : Udana wycieczka do Bangkoku

Bardzo udana i pełna wrażeń wycieczka po Bangkoku. Super przygotowany merytorycznie przewodnik. Wszystko godne polecenia.
2020-01-16

Dorota : Banghok z Sue

Super, super..... super!!!!!!!!!!
2020-01-14

Beata : Bankgkok jeden dzień

pieknie spedzony dzien, mnóstwo atrakcji i najsympatyczniejsza przewodniczka w calej Tajlandii ????????
2020-01-12

tomek : Bankog w jeden dzień

bardzo dobrze wykorxystany czas Przewodnik Sue ma bardzo profesjonalne podejscie do pracy. gorąco polecam. już tesknie ?
2020-01-11

Maciek : Bangkok jeden dzień z Sue

Spedzilismy wspanialy dzien z Sue, ktora cierpliwie (bylismy z malymi dziecmi) oprowadzila i opowiedziala nam o wspanialosciach stolicy Tajlandii. Polecamy!
2020-01-09

Lidka : cudna wycieczka z Sue

Najlepsza wycieczka w Bangkoku. Nasza przewodniczka Sue pokazała nam najwspanialsze miejsca w Bangkoku przy czym cały czas opowiadała o historii, kulturze, zwyczajach i tradycjach. Bardzo uczynna pomogła zrobić zakupy i zajęła sie wszystkimi. Pyszne jedzenie w lokalnym barze. Biuro godne polecenia. Sue czekamy na Ciebie w Polsce pokażemy Ci jak u nas jest fajnie.!!!
2020-01-08

Klaudia : odkrywanie Bangkoku, świątynie, pałace, życie codzienne

Bardzo miła atmosfera, super przewodniczka, profesjonalna i łatwa do dogadania się. Ciekawie opowiedziane części historii oraz ciekawostki na temat miasta. Bardzo polecam
2020-01-06

Arkadiusz : Rajskie wakacje w Tajlandii

Serdecznie dziękujemy za pomoc w organizacji zwiedzania Tajlandii od Bangkoku przez Chiang Mai i Chiang Rai po urokliwe wyspy Morza Andamanskiego. Wszystkie transfery i wycieczki odbyły się zgodnie z planem. Również komunikacja z biurem odbywała się szybko z wyczuciem potrzeb naszej grupy. Serdeczne pozdrowienia dla Soni za pokazanie Bangkoku w inny sposób i prowadzenie nas w bardzo ciekawe miejsca. Serdecznie dziękujemy Dorota i Arek oraz Ania i Jarek.
2020-01-02

Jakub : bangkok jeden dzień z wielu

Calą rodziną wybralismy sie na wycieczce bylo bardzo wspaniale bardzo dobra atmosfera, bardzo duzo tresci na temat kraju i tego pieknego miasta.
2020-01-01

szymon : bangkok

super wycieczka z super przewodniczką Sue polecamy wszystkim??
2019-12-30

Jakub : Opinia

Bardzo miło I ciekawie
2019-12-30

Monika : Bangkok jeden dzień

Spedzilismy ciekawy dzien z Sue. Bangkok podstawy to wycieczka must have dla kazdego kto ma krotki przystanek w Big Mango. Polecam!
2019-12-30

Jan : wycieczka Ayutthaya

Tym razem wybraliśmy się Pandanusem na wycieczkę do Ayutthaya. Wycieczka była strzałem w 10, niezmiernie ciężko byłoby w panującym upale, ulicznym tłoku i tak rozległym obszrze ją sobie samemu zorganizować. Tutaj odbyło się to sprawnie, kompetentne z wspaniałą pełną energii i humoru przewodniczą Sue. Polecam?
2019-12-29

Stanisław : Trip *ruiny*

Super firma, kompetetna w tym co robi. Jestesmy bardzo zadowoleni z kontsaktu z Wami, Zyczymy dobrych trafionych kontrktow oraz duzo zdrowia❤️❤️Barbara i Stanislaw
2019-12-29

beata i piotr : bangkok jeden dzień

rewelacyjnie spedzony dzien z Sue tajska przewodniczka oprowadzajaca po bangkoku, mowiaca po polsku ?. Kompetentna, dbajaca o klientow, bardzo ciekawie opowuadajaca. Polecamy ??? i bardzo ciekujemy za opieke i przybliżenie tajskiej historii.
2019-12-28

jan : wycieczka Bangkok

super wycieczka, przewodniczka Sue kompetentna, kontaktowa pełna energii,POLECAM
2019-12-28

Karolina : Wycieczka po Bangkoku

Piękna wycieczka ze wspaniałą i uśmiechniętą przewodnik. To był bardzo dobry wybór, polecam ?
2019-12-28

Izabela : zagubieni w Azji

pełen profesjonalizm przewodniczki Su i organizatora firmy. Serdecznie polecam Izabela
2019-12-27

Nina : dzien z dobrą znajomą

Miły dzien z intetesujacą osobą, ktora ciekawie opowiada i rozwiązuje kazdy problem, jesli sie zdarzy
2019-12-27

malgorzata : zagubieni

batdzofajnA
2019-12-27

Stanisław : Ayuttaya z Sue

Dzisiaj pojechaliśmy z Sue do dawnej stolicy Ayuttaya. Wielki szacunek dla Sue za znajomość polskiego na świetnym poziomie. Całą wycieczkę spędziliśmy w przyjemnej atmosferze, zwiedziliśmy imponujące świątynie i na końcu zjedliśmy pyszne jedzenie.
2019-12-26

Pawel i Dana : Bangkok i okolice

Razem z Sue zwiedzalismy Bangkok i Ayuthaya. Byly to dwa dni pełne informacji i wiedzy na temat niezwyklej Tajlandii - kraju WOLNYCH LUDZI. Serdecznie polecamy biuro Sue, nie pozalujecie.
2019-12-22

Cezar : stare RUINY

Dzisiaj odwiedzilismy piekne ruiny swiatyn buddyjskich oraz rezydencję krola Tajlandii (Ramy X) w starej stolicy - Ayuttayi. To byl dzien pełen przygód! Polecam Pandalous wszystkim chcacym poznac piekna Tajlandie! Pozdrawiam Su – jest swietnym przewodnikiem!
2019-12-22

Paweł : bangkok

Było suuper! Zwiedzaliśmy świątynie, poznaliśmy historię miasta oraz tutejsze obyczaje. Niezapomniane wrażenia podczas wycieczki łodzią. Sue okazała się wspaniałym przewodnikiem. Dziekujemy za mile spędzony dzień.
2019-12-21

Kasia : Cudowne chwile w Bamgkoku

Wycieczki bardzo dobrze zorganizowane, przewodniczka Sue cudowna dziewczyna, z pasją. Profesjonalna w każdym momencie. Pozdrawiamy.
2019-12-16

Przemyslaw : Po powrocie do domu

Jestesmy juz po powrocie do domu. Chcialem w imieniu calej grupy podziekowac za organizacje wyciezki i opieke nad nami. Wszystko bylo super wszystko sie udalo zrealizowac bez problemow. Nasi przewodnicy w Kambodzy i Tajlandii super sie nami opiekowali - duzo wiedzy i fajne super podejscie. Bardzo dziekujemy jeszcze raz i mam nadzieje do zobaczenia. Bedziemy chcieli za rok zwiedzic Wietnam i Birme wiec jak juz sie zdecydujemy na termin pozwole sobie napisac z prosba o oferte. Bardzo dziekujemy i pozdrawiamy Sue, Sonie, przewodnikow w Kambodzy kierowcy, ktory szukal dla nas piwa .. wszystkich, ktorzy nam pomagali. Przemek z grupa
2019-12-15

Grzegorz : Super Sue

Super przewodniczka, z którą zwiedzanie Bangkoku i okolic nabiera innego wymiaru. Na pewno nie dowiecie się tego wszystkiego, co ma do opowiedzenia Sue z przewodnika książkowgo. Doradzi również w codziennych sprawach. Na pewno zabierze Was na pyszną lokalną zupę:) Polecam serdecznie wszystkim odwiedzającym Tajlandię???
2019-12-08

Renata : Wycieczka z Pandanus

Byłam na 2-tygodniowej wycieczce objazdowej po Tajlandii z biurem i polecam gorąco. Zgodnie z ustaleniami zwiedziliśmy Bangkok, Ayuttaya oraz cudowną północ kraju. Był rejs łodziami, tratwami, jazda na słoniach, pokaz węży, zwiedzanie farmy orchidei, targ na torach, muzeum opium, most na rzece Kwai i jeszcze wiele innych, o których nie sposób krótko napisać. Organizacja wyjazdu super - punktualnie samochody na wycieczki, bardzo dobrze zorganizowane wycieczki i transfery, dobre hotele. Mieliśmy wycieczki grupowe i indywidualne z przewodnikiem, co pozwoliło w krótkim czasie zwiedzić miejsca, które chcieliśmy i to bardzo komfortowo. Sue bardzo pomocna i sympatyczna, ale pozostali przewodnicy także bardzo przyjaźni i też uczą się polskiego :). Dziękujemy i polecamy. Do zobaczenia :)
2019-12-06

karolina : opinia

Super bardzo mila osoba. Dużo o bardzo ciekawostek . Na oewno skorzystamy jeszcze nie jeden raz ??
2019-12-06

Patryk : Jeden dzień w Bangkoku?

Bangkok był naszym ostatnim punktem 2-tygodniowej wycieczki. Jednomyślnie, w imieniu 6cio osobowej grupy, dzięki Sue spędziliśmy prawdziwie aktywny dzień, zwiedzając cudowne świątynie, płynąc przez rzekę oraz słuchając o historii i ciekawostkach Bangkoku! Jesteśmy bardzo wdzięczni za przewodnictwo i towarzystwo Sue! To była jedna z najlepszych wycieczek, więc z czystym sercem, gorąco polecamy! ???
2019-12-06

Kasia : Świetne wycieczki z Sue w Bangkoku i Ayuttai

Byliśmy z Sue - polskojęzyczną przewodniczką - na wycieczce Bangkok podstawy oraz Ayutthaya i było wspaniale. Wycieczki z Sue to nie tylko dawka ciekawostek o Tajlandii i odwiedzanych miejscach, ale również fajnie spędzony czas w miłym towarzystwie. Serdecznie polecam zwiedzanie Bangkoku z tą przemiłą Tajką - szczególnie fajna opcja dla osób, które nie mają czasu i głowy do planowania tras wycieczek i przekopania całego przewodnika.
2019-12-03

Arek : Mr.

Z przyjemnością polecam firmę Pandanus i Sue jako przewodniczkę. Jej program zwiedzania Bangkoku jest super! Poznacie to niesamowite miasto z różnych stron, dodatkowo bardzo ciekawie omówione, z masą ciekawostek. Polecam również inne wycieczki - ten sam poziom profesjonalizmu, wzorowej organizacji i ogromnej wiedzy połączonej z ciekawym przekazem. POLECAM SUE I FIRMĘ PANDANUS. Arkadiusz.
2019-12-03

Irute : Pandanus travel

Spędziliśmy wspaniała 2 dni (Bangkok i Auttaja) z przewodnikiem Sue Kopiniak (z Pandanus Travel) Sue - urocza, kompetentna, celowa, uprzejmna pani (tajski przewodnik, który mówi bardzo dobrze po polsku). Sue ma dużą wiedzę na temat historii, architektury i aspektów kulturowych tego obszaru. To jest człowiek kochający swój kraj. Bangkok - Miasto Aniołów. Jedno z największych miast świata – to niesamowite miasto, najbardziej spektakularne pałace i świątynie, zielone przestrzenie miasta, najlepsza nocna i pływające targi .Niezapomniana wycieczka do Auttaja. Dziś Ayutthaya jest idylliczną przystan przeszłości, a buddyjskie piękno zastyga w swoim czasie. Nie ma znaczenia, że w niektórych miejscach pozostały ruiny, ich godność została całkowicie, z wdziękiem przestrzegana. Nie chciałem wyjeżdżać stąd. Wygląda na to, że byliśmy tu wcześniej. Sue dzięki za wzystko.
2019-11-30

Irute : Wyciecki z Pandanus

Spędziliśmy wspaniała 2 dni (Bangkok i Auttaja) z przewodnikiem Sue Kopiniak (z Pandanus Travel) Sue - urocza, kompetentna, celowa, uprzejmna pani (tajski przewodnik, który mówi bardzo dobrze po polsku). Sue ma dużą wiedzę na temat historii, architektury i aspektów kulturowych tego obszaru. To jest człowiek kochający swój kraj. Bangkok - Miasto Aniołów. Jedno z największych miast świata – to niesamowite miasto, najbardziej spektakularne pałace i świątynie, zielone przestrzenie miasta, najlepsza nocna i pływające targi .Niezapomniana wycieczka do Auttaja. Dziś Ayutthaya jest idylliczną przystan przeszłości, a buddyjskie piękno zastyga w swoim czasie. Nie ma znaczenia, że w niektórych miejscach pozostały ruiny, ich godność została całkowicie, z wdziękiem przestrzegana. Nie chciałem wyjeżdżać stąd. Wygląda na to, że byliśmy tu wcześniej. Sue dzięki za wzystko.
2019-11-30

Marco Polo : Bangkok jeden dzień

Wycieczka bardzo udana Bangkok w pigułce dla tych ktorzy maja niewiele czasu. Polecamy Pandanusa uroczą Sue i Jacka wrócimy znow!!!! Ekipa z Węgierskiej Górki
2019-11-30

Alek : Super wycieczka

Sue super sprawnie oprowadziła nasza 4 osobowa grupe po najwazniejszych świątyniach Bangkoku. Polecam, Alek
2019-11-28

Marta : Trzy dni w Bangkoku

Dzień dobry. Chcieliśmy z całego serca podziękować za dzisiejszą i wczorajszą wycieczkę. Sue jest przecudowna i świetnie przekazuje info.o Bangkoku. Sonia również fantastyczna dziewczyna. Będziemy polecać Państwa biuro i obiecuję, że następnym razem przywiozę jabłka dla Sue. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz-WIELKIE DZIĘKUJE!!!
2019-11-26

Malgorzata : m

bylo super_polecam_bedziemy tu wracac.
2019-11-25

Malgorzata : m

bylo super_polecam
2019-11-25

Malgorzata : m

bylo super_polecam
2019-11-25

krasoń-wejma : Marta

super!!! Bedziemy polecac!!! Sue przemila, uczynna i madra kobieta.
2019-11-25

piotr : bangkok jeden dzień

super warto powtórzyć bardzo milo
2019-11-25

Christine : bangkok jeden dzień

bylo super
2019-11-25

Kasia : Bangmok w jeden dzień

cudowna podróż z cudowna Sue. polecam gorąco. fantastycznie mowi po polsku. jest wesola i ma ogromna wiedzę. nie można sie nudzić, wypełnia czas po same brzegi. Sue bardzo dziekujemy za niezapomniane chwile w Bankoku
2019-11-23

Danuta : 2 dni w Bangkoku zimą

Przewodniczka była profesjonalna, komunikatywna, dobrze mówiąca po polsku. Zwiedzanie pomimo ogromnego upału było przyjemnością. Dużo przekazanych informacji. Bardzo dziękujemy Sue?
2019-11-20

Janusz : Bangmok w w jden dzien

Punktualnie, ciekawie, dowcipnie, pysznie - dziękujemy, Ania i Janusz
2019-11-20

Asia : opinia

super przewodnik super dziewczyna polecam
2019-11-19

Asia : opinia

super przewodnik super dziewczyna polecam
2019-11-19

Ada : opinia

Dziewczyna jet boska ?, o Tajlandii i Bangkoku opowie wszystko, pokaże prawdziwe miasto, podpowie gdzie zrobic zakupy i dobrze zjeść, super
2019-11-19

Aneta : wycieczka w słońcu

Dziękuję bardzo za wspaniałą wycieczkę, bardzo miłą atmosferę.
2019-11-19

Monika : Xxx

Sue, dziękuję za cudowną podróż po Bangkoku.
2019-11-19

Piotr : Mr

Gorąco polecam wspaniałą obsługę biura Pandanus w szczególności naszą przewodniczke Sue miłą usmiechniętą i kompetentą.
2019-11-19

Roma : Mr

Very good experience.​ High level of hospitality.
2019-11-19

Monika : bangkok jeden dzień

brawo dla Sue bardzo usmiechnietej milej i przewodniczki. polecamy z calego serca i jednocześnie dziekujemy to byl udany dzień pelen emocji, dzieki za cudnie opowiedziany kawał Tajskiej historii. miliony zdjęć i pyszne jedzenie, Gorzów Wielkopolski zaproszenie do Oslo aktualne!!! dzieki ขอบคุณคะ
2019-11-16

jola. : jola

super wycieczka, dobra polskojezyczna opieka, ciekawe miejsca, dobra organizacja. Jola
2019-11-14

Jaroslaw : Zwiedzanie Bangkoku z Sue po polsku w jeden dzien

Wspaniale spedzony czas w Bangkoku, najwazniejsze punkty miasta zaliczone, Sue posiada ogromna wiedze i potrafi bardzo fajnie ja przekazac ❤️ polecam kazdemu, kto chce szybko i przyjemnie zwiedzić Bangkoku
2019-11-12

Andrzej : Słoneczny Bangkok z Sue

Najwspanialszy przewodnik po Bangkoku, z humorem, dowcipem, polotem, usmiechem ktorego nam brak dziekujemy Sue, za wspanialy czas spedzony razem.
2019-11-10

Mariusz : Super Sue.

SuperBiala przewodniczka. Polecam
2019-11-08

Hania : Super Sue.

Wspaniale spedzony dzien z przemila Sue Wiele informacji podanych lekko i przyjemnie. Dziiekujemy Sue. Hania i Mirka
2019-11-08

Danuta : Wycieczka Bangkok 1dzien z Wielkim Palacem

Wybór usług tego biura okazał się być strzałem w 10.Sue oprowadza po bardzo ciekawych zakątkach Bangkoku i nie tylko przekazując nam wiele ciekawych historii i wiedzy o tych miejscach. Bardzo mile spędzilysmy ten dzień i jak zwiedzać Tajlandie to tylko z tym biurem. Dziękujemy Danka i Renata
2019-11-06

Małgorzata : Wycieczka z Sue

Cudowny dzień!! Wspaniała wycieczka z Sue! Sue to wspaniała przewodniczka mówiąca w języku polskim! Bardzo ciekawie opowiadająca. Zabawna, konkretna i urocza :) przed nami jeszcze Bangkok nocą - już nie mogę się doczekać!!! Dziekuję :) :) :)
2019-11-06

Ela : Na wielki plus

Całe szczęście że skorzystaliśmy z usług Sue...wszystko sprawnie, z ciekawymi informacjami, z dozą humoru i zdecydowanie profesjonalizmu. Polecam każdemu. Gorąco pozdrawiamy.
2019-11-04

Klaudia : Bangkok 1-3 11 2019

Zwiedzanie Bangkoku z Sue i Sonią to czysta przyjemność i masa informacji. Mega polecamy. Perfekcja Wrócimy znów. Dziękujemy
2019-11-04

Maciej : B&M w Bangkoku

Sue to najlepszy przewodnik po Bangkoku ever. wspanialy ciekawy program duzo infornacji. Sue bardzo mila usmiechnieta i pomocna. polecamy wszystkim.
2019-11-01

Asia : wycieczka po Tajlandii

Bardzo polecam biuro Pandanus. Rewelacyjna pani przewodnik Sue oprowadza po najlepszych zakątkach Bangkoku i nie tylko. Przekazała nam bardzo dużo ciekawych historii oraz wiedzy. Bardzo miło spędzony czas. Jak zwiedzać Tajlandię, to tylko z tym biurem!!!
2019-11-01

Alina : wycieczka po Tajlandii

Zobaczyliśmy cudownną barwną Tajlandię. Dzieki Su poznaliśmy historie i tradycje kraju.odwiedzilsmy najwazniejsze zabytki. sprobowalismy smaczego jedzenia. Wyspaniała wycieczka. polecamy przyszlym turystom. ?super organizacja. do zobaczenia? Alina Beata Andrzej Darek
2019-10-27

Irute : Wycieczki w Bangkoku

Dzień dobry, chce podziekowac swietnemu zespólu Pandanus za cudownie spedzony czas. Jestesmy pod wrazeniem Bangkoku i Ayutthayja, z którego nie chcialem wyjezdzac. Czulem sie, jak by juz tu bylam. Planujemy ponownie odwiedziă Tajlandia (20 listopada - 21 grudnia). Dla meza Tailandja - najlepsze lekarstwo. Chcielibysmy skorzystac waszymi uslugami. Chciemy zobaczyc Kambodza i z wasza pomoca odpoczac na wyspach. Przepraszam ze tak dlugo nie wyslalem opinii. Poniewaz dobrze nie znam polski jezyk, przepraszam za moja opinia. Nie mam przyjaciol, którzy mówia po polsku.
2019-08-21

Agnieszka i Paweł : .

2 dni zwiedzania Bangkoku z Eva i 1 dzień z Sonia to mega przygoda. Kocham Bangkok dzięki Wam jeszcze bardziej. Obie Panie Przewodniczki to pełny profesjonalizm, zaangażowanie no i powalająca znajomość języka polskiego. Zwłaszcza Eva bo Sonia uczy się dopiero 8 mies. Ale angielski też dzięki temu poćwiczyliśmy. Już wiem że wrócę do Bangkoku i na pewno chcę go eksplorowac z Pandanusem, a szczególnie Evą. Dziękujemy za każdą informację, wskazówkę, poradę. Za zmęczenie i odpoczynek. Za wszystko. To jedne z moich najlepszych wakacji. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy Panu Jackowi i Sue dalszego takiego rozwoju firmy. I mamy nadzieję następnym razem poznać Sue której życzymy dużo zdrowia. Do zobaczenia.
2019-08-06

Krzysztof : Wycieczka w Bangkoku

Witajcie Sue i Jacku bardzo dziekuje za wspolna podroz po Bangkoku :) bylo super !!! Szczegolne pozdrowienia dla WANDY i oczywiscie PIOTRA i trzymamy kciuki za jego nauke jezyka Polskiego Oczywiscie polecam wszystkim znajomym Wasze biuro w przyszlym roku chcemy zrobic Wietnam i Kambodze czy na tych terenach tez dzialacie ?
2019-08-01

Ewa : Jeden dzien w Bangkoku

Dziekuje za zorganizowana przez was wycieczke. Wszystko przebieglo sprawnie i bez klopotow.Bardzo mila pani przewodniczka. Napewno polece was moim znajomym. Pozdrawiam. Ewa.
2019-07-18

Dominika, Lilka, Jacek i Leszek, : Wycieczka w Tajlandii 2 tygodniowa

Drodzy Sue i Jacek Bardzo dziekujemy za wspaniala wycieczke w poludniowej Thailandii Wszystko bylo zorganizowane na czas ,pracowalo jak w zegarku. Sue jest switna ,przemila i urocza przewodniczka . Nie tylko pokazala nam historyczne objekty ale takze mielismy okazje probowac thaiskich przysmakow ktore nie sa dostepne w restauracjach . Bardzo rowniez dzekujemy Sue za bezglutenowy soja sos ktory Dominika wziela do Polski Wstepnie umowilismy sie z Sue na wycieczke w 2020 roku , na polnocna Thailandie , Laos and Burma w ostatnich tygodniach czerwca. Damy znac numer uczestnikow ( nasza czworka na pewno) ale moze inni dolacza sie do nas Dzekujemy jesze raz , do uslyszenia Dominika, Lilka , Jacek i Leszek
2019-07-18

ARKADIUSZ : ŚWIETNA FIRMA, POLECAM!

Polecam, naprawdę warto! Sue jest swietna, jej usmiech i zaangazowanie są bezcenne. Jesli masz pytania zadzwon +48 601 860 121. Arek - Najachty.pl
2019-06-30

ADAM : Wszystko Super Najlepsze Biuro

pełny pakiet Tajlandia ,Kambodza, plus wypoczynek na plaży , bardzo polecam wszystko sprawnie szybko , super klimatyzowane auta , przemili przewodnicy SUE ,,EVA i inni goraco polecam ,same superlatywy :)
2019-03-20

Tatiana Lukasz Je : Bangkok w 1 dzien

Najlepsza przewodniczka na swiecie ❤
2019-03-05

tom : doktorek

Wspanialy dzien w Bangkoku.pelen wrazen , poznawania zabytkow i ludzi. Polecamy Sue wszystkim turystom z Polski.
2019-03-04

Barbara : Bangkok- super

Wycieczki przygotowane bardzo starannie. Dobrze zaplanowana logistyka. Humor i zaangażowanie Sue super!!! Polecamy!!!
2019-02-23

Jan : Bangkok w 1 dzien

Miła atmosfera, dużo ciekawych miejsc, od świątyń po kanały i najstarsze zakątki Bangkoku. No i świetnie mówiąca po polsku pani przewodnik. Szczerze polecam :)
2019-02-23

Heniek i Krzyś : Bangkok

Super spędzony dzień w Bangkoku razem z Sue. Bardzo miła i zorientowana przewodniczka, jak na rodowitą Tajkę mówi pięknie po polsku. Program wycieczki urozmaicony i bardzo ciekawy. Polecamy
2019-02-19

Staś, Karola & Marcin : Polecamy

Z pełną odpowiedzialnością polecamy Pandanus i Sue ? Rewelacyjne wycieczki, rewelacyjna atmosfera! Świetny język polski ?
2019-02-16

Łukasz : Bangkok

Trafiliśmy chyba na najlepszego przewodnika na świecie. Sue jest przesympatyczną osobą przy tym bardzo profesjonalnie podchodzi do swojej pracy. Spędzilismy z nią niezapomniane chwile. Pozdrawiamy. Łukasz z rodziną Zapraszamy do Polski
2019-02-15

Joanan : Bangkok

Dziękujemy za miłe chwile z Pandanus Travel . Spędziliśmy razem 3 dni i uważam że warto!!! Dzięki Pandanus Travel zobaczyliśmy więcej niż zakładaliśmy zwiedzić i chodź trochę poznać kulturę Tajów .Wielkie dzięki Sue za niezapomniane chwile !!!
2019-02-14

Ada : Bangkok +Ayuttaya

Serdecznie polecam. Wszystko ok, SU stanęła na wysokości zadania! Warto?????????
2019-02-14

Maciek : Wycieczki-Bangkok

Wszystko GIT. SUper SU rewelacyjna przewodniczka. Polecam.
2019-02-14

Marzena : Bangkok w 1 dzien

Przemila pani przewodnik Sue. Wielki palac -wielki przepych i bogactwo, niespotykane miejsce. Mila przejazdzka lodziami. Lezacy Budda baaardzo okazaly. Polecam kazdemu. Upal doskwiera. :):):)
2019-02-01

Gosia : Bangkok-kochasz albo nienawidzisz

Bangkok-kochasz albo nienawidzisz
2019-02-01

łukasz : bangkok w pigułce

Pełen profesjonalizm. Nie moglismy lepiej trafic. Polecam kazdemu kto chcialby zobaczyc najciekawsze miejsca w 1 dzien. Przewodniczka pierwsza liga.
2019-02-01

Artur : Perfekcja

Nasz tygodniowy pobyt w Bangkoku przebiegł perfekcyjnie. Od pierwszego maila kontakt był rewelacyjny. Sue i Jacek zorganizowali nam 5 fantastycznych wycieczek po Bangkoku, Ayutaya i Kwai. Program był arcyciekawy i nie był przeładowany. Czuliśmy się zaopiekowani od przylotu do Bangkoku, gdzie czekał na nas kierowca, do wylotu do Polski. Jacek i Sue pomogli nam też w zakupie biletu na Phuket i transporcie do hotelu. Zdecydowanie polecamy wszystkim skorzystanie z usług biura Pandanus a szczególnie z wycieczek pod opieką Sue, która świetnie mówi po polsku i wiele ciekawostek można się od niej dowiedzieć. Dziękujemy!
2019-01-30